top of page

Wij zijn hier om te delen...

 

Theta session is ontstaan vanuit een samenwerking tussen twee vrienden. Beide hebben zij hun pad in dit leven bewandeld. Nu delen zij samen een dosis aan levenservaringen. Randy is het muzikale genie die een carrière heeft als internationale DJ & producer, trotse vader en een gevoelige perfectionist. Ernesto observeerder van het leven en de dood, een ondernemer, heeft zijn expertise betreft het omgaan met je eigen energie en heeft ervaring met werken met plantmedicijnen (o.a. Ayahuasca). Verschillende behandelingen en activiteiten hebben ze ondernomen om hetgeen wat uit balans leek te zijn, te herstellen. Verschillende vormen van therapie tot Ayahuasca.

 

Randy & Ernesto hebben altijd een bijzondere band gehad. De band is ontstaan tijdens hun peuter jaren, toen zij in dezelfde buurt opgroeide. Wat zij toen als vanzelfsprekend hebben ervaren, blijkt nu iets uniek te zijn. Ze voelde als een tweeling verbonden. Zo beleefde zij parallellen gedachtes, gevoelens en gebeurtenissen. Tijdens hun jeugd groeiden ze beide op in een onveilige omgeving. Daaruit ontwikkelden zij overlevingsmechanismes / copingsmechanisme. Deze bijzondere start van het leven heeft uiteindelijk mooie eigenschappen opgeleverd. Zo hebben ze altijd een sterke passie voor muziek gehad waarin Randy vanaf zijn 10e op zijn Amiga (computer) het produceren van elektronische muziek had ontdekt en op deze manier zijn veiligheid wist te creëren. In zijn volwassen jaren herkende hij steeds meer patronen binnen en begon kritisch te worden naar zichzelf en zich steeds meer af te vragen wie hij nu eigenlijk is. Dit resulteerde in een oncomfortabele en duistere periode, waarin hij stukken begon los te laten. Ernesto had het vermogen ontwikkeld om buiten zijn lichaam en gevoel te leven. Met als gevolg hij uiteindelijk ziek werd. De reguliere zorg kon hem niet behandelen en zo was zijn pad gestart om zich te verdiepen in medicinale planten. Uiteindelijk heeft het voor hem meerdere jaren in beslag genomen voordat hij zich vitaler ging voelen. Deze jaren hebben hem veel tijd en ruimte gegeven om de werking van planten te bestuderen. Deze passie en fascinatie voor planten die bij hem was ontstaan, vertaalde zich uiteindelijk tot het sjamanistische pad.

 

Toen Randy & Ernesto volwassen werden zijn hun paden gaan scheiden. Ondanks zij geen contact met elkaar hadden, beleefde ze dezelfde thema's in het leven. Het was het begin aan hun innerlijke reis. Ze namen daarbij de verantwoordelijkheid over zichzelf, om de gewonde stukken te helen. Toen de tijd rijp was werd er een verjaardag ceremonieel gevierd. Zonder het van te voren te weten, was dit de geboorte van Theta-Session. Alles viel samen. Jaren van verschillende therapieën en behandelingen, de ervaring van Randy zijn carrière als artiest in combinatie met zijn sensitiviteit, Ernesto zijn sjamanistische kant en zijn ervaring met plantmedicijn ceremonies.  

 

Het innerlijke werk wat verricht is door Randy en Ernesto, heeft als gevolg zij het leven anders benaderen en beleven dan voorheen. De stukken die ze nu meesteren willen ze graag delen voor degene die op dat gebied open staat om geïnspireerd te raken. Samen met een team faciliteren zij de ruimte om in een veilige setting de ruimte te bieden om in contact te komen met de natuur binnen jou.

 

 

https://www.instagram.com/ernesto_arrendell/

Ernesto Arrendell

facilieerder & begeleider

https://www.instagram.com/rancidomusic/

Randy Tjon-a-Fon

sound creator

bottom of page